Video med tillatelse fra Klanens Webradio.

Kampen var drøyt 20 minutter gammel da det smalt for alvor i kvartfinale-oppgjøret mellom VIF og TILs G19-spillere på torsdag.

En Vålerenga-spiller grisetaklet nemlig Peter Aas, og det fikk det til å koke over for medspillerne.

- Det var en forferdelig stygg takling, så jeg løp til dommeren for å si hva jeg syntes. Så løftet han armene, og jeg lå plutselig i bakken, sier Tor Trosten, som ble dyttet av dommer Anders Overgård Hauglund fra Lokomotiv Oslo.

- Våre spillere ville si fra at dette var en stygg takling. De kommer litt nærme dommeren, og en av våre spillere dytter Tor Trosten rett på dommeren, som dytter tilbake, sier Lars Petter Andressen, som er trener for TILs G19-lag.

Les også: Hyller TIL-spillere etter kalsseseier

Fikk gult kort

Mattias Totland, som taklet Aas, fikk umiddelbart rødt kort etter taklingen, mens Trosten måtte nøye seg med et gult etter klagingen.

- Han får korrekt gult kort for å løpe bort til dommeren. Det så litt rart ut og ingen av oss har opplevd noe lignende med tanke på at dommeren dytter en spiller. Han var sikkert litt forfjamset, sier Andressen.

TIL G19 vant for øvrig kampen 4-0 og er videre til semifinalen i NM cupen.

Les også: Petter briljerte da TIL slo VIF

Skal ikke la seg provosere

Dommer i kampen, Anders Overgård Hauglund, sier det var en del uheldige omstendigheter som slo inn.

- Jeg løp inn i situasjonen, og det samme gjorde han. Man blir litt provosert og instinktet slo inn, sier Hauglund til iTromsø.

Selv er han klar på at dommere ikke skal oppføre seg slik.

- Vi skal alltid være den voksne og modne parten. En dommer skal ikke dytte en spiller, sier Hauglund.

Han lover å holde hodet kaldt neste gang en slik situasjon oppstår.

- Det er sjelden at noen kommer løpende rett på en, og vi skal jo ikke la oss provosere. Men vi er bare mennesker vi også, sier Anders Overgård Hauglund.